Spor

Fenerbahçe Tribünleri Yönetimi İstifaya Davet Etti

Süper Lig’de heyecan dolu karşılaşmalardan biri olan Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesi son dakikalarda yaşanan gelişmelerle gündeme damgasını vurdu. Fenerbahçe maç boyunca üstün bir oyun sergilemesine rağmen uzatma dakikalarında yediği golle büyük bir şok yaşadı. 90+4’üncü dakikada Kayserispor’un attığı beraberlik golü sarı-lacivertli tribünlerde büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.

Bu dramatik eşitliğin ardından Ülker Stadyumu’ndaki atmosfer bir anda değişti. Tribünlerde bulunan binlerce Fenerbahçe taraftarı hem sonuçtan hem de sezon genelindeki performanstan duyduğu memnuniyetsizliği yüksek sesle dile getirdi. Maçın hemen ardından “yönetim istifa” tezahüratları stadyumu inletirken taraftarların öfkesi sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Diege Carlos’a Tepkiler Dinmedi

Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı zorlu karşılaşmada saha içindeki gelişmeler kadar tribünlerdeki atmosfer de dikkat çekti. Maç boyunca zaman zaman tepkilerini dile getiren sarı-lacivertli taraftarlar özellikle Brezilyalı stoper Diego Carlos’a yönelik eleştirileriyle öne çıktı. Deneyimli savunmacı sahada gösterdiği performansın ardından teknik ekip tarafından oyundan alınınca tribünlerden yoğun ıslık sesleri yükseldi.

Diego Carlos’un oyundan çıkarken yaşadığı bu anlar stadyumda kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Taraftarların ıslıklarla verdiği mesaj oyuncunun performansına duyulan memnuniyetsizliği açıkça ortaya koydu. Brezilyalı oyuncu ise bu duruma tepki göstermeden doğrudan yedek kulübesine yöneldi. Sosyal medyada da yankı bulan bu olay bazı taraftarlar tarafından fazla sert bir tepki olarak değerlendirilirken bazı kesimlerse takımın genel gidişatında sorumluluk alınması gerektiğini savundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu